FYRET

I Fyret vil du opleve en helt speciel maritim, atmosfære og en unik beliggenhed, hvor natur og bolig smelter sammen i ét. Her på Møns sydøstlige-pynt, hvor klinten langsomt begynder at rejse sig fra havet, ligger Fyret – med måske Møns bedste panoramiske udsigt over Østersøen. Fra den store grønne have med omkransende hække strækker jeres private trappe sig ned til stranden, hvor I kan boltre jer i bølgen blå eller gå på fossiljagt.

Fyrtårnet og dets roterende lys er stadig aktivt, og hver eneste dag sender det sine lysstråler over Østersøen og kan spejdes mange kilometer væk. Da huset blev bygget i 1845, har det hver dag siden haft sin daglige funktion som fyrtårn, hvor det forende både arbejde og bolig for den daværende Fyrmester. I dag er fyrets lyskilde automatisk, og huset er renoveret og indrettet, så dansk hygge, nordisk design og naturens egne farver bringes sammen.

FRA

1.700 DKK.

PER OVERNATNING (min. 2 nætter)

MED HORISONTEN
SOM PEJLEMÆRKE

SENGELINNED

Når I lejer Fyret, kan I vælge selv at medbringe sengelinned, håndklæder og viskestykker, eller I kan en samlet pakke for 100 kr. pr. person. I Fyret er der et stort køkken, stue og soveværelser samt en stor have med udendørs liggestole og borde-bænke sæt. Der er en udendørs grill til frit brug.

SLUTRENGØRING

Slutrengøring kan I vælge selv at klare, og der er en tjekliste i huset, I kan følge. I kan også vælge at bestille slutrengøring, når I booker, så skal I bare sørge for, at der er ryddet op, at opvaskemaskinen er tømt, og at lejet sengelinned er lagt ved døren, før I rejser hjem.

PRISLISTE

HELE UGER 

(Lavsæson)

12.000 D.kr.

SOMMERSÆSON  

From 1/7 – 26/8  

( Kun fra søndag til søndag )

15.000 DKK

HVERDAG

(Lavsæson)

1.700 D.kr. (Min. 2 nætter)

WEEKENDER

(Lavsæson)

3.000 D.kr. (Min. 2 nætter)

sydystdanmark_logo
camoeno_logo_sh_kongerigets
DarkSKy_MoenNyord
Biosfære_Partner_DK_sort-2