GEDDESØHUSET

Drømmen om det lille, landlige og idylliske hus ved skovsøen er blevet til virkelighed, da vi overtog og renoverede et af vores nyeste feriehuse, Geddesøhuset. Huset ligger i gåafstand til campingpladsen, så det er perfekt til de familier, der ønsker at gøre brug af pladsens mange faciliteter. Huset har dog med sin egen lille skovsø og private båd, grønne have med gynge i træet og adgang direkte til Klinteskoven allerede nok til timevis af leg og eventyr. I baghaven er der udsigt til campingpladsens hestefolde, som man også kan leje, hvis man vil have sin egen hest med på ferie. Det koster 95.-kr per dag per hest og 295.-kr per hest per uge.

Om aftenen kan man fra bådbroen se gedderne springe i luften mellem åkanderne for at fange insekter i luften, se stjernernes refleksion i vandets blanke overflade og høre frøerne kvække fra dunhammerne i vandkanten. Om dagen er der plads til spil og sjov i haven, eller man kan følge Kridtstien, der starten næsten ude foran huset, til Geocenteret, hvor der venter mange timers spændende leg for både børn og voksne. Her er der plads til eventyr.

FRA

7.475 DKK

PER UGE

VED SKOVSØ
MED EGEN BÅD

Sengelinned

Når I lejer Geddesøhuset, kan I vælge selv at medbringe sengelinned, håndklæder og viskestykker, eller I kan vælge at bestille sengelinned og håndklæde for 100 kr. pr. person.

Slutrengøring

Slutrengøring kan I vælge selv at klare og der er en tjekliste i huset I bare skal følge. I kan også vælge at bestille slutrengøring når I booker, så skal I bare sørge for at der er ryddet op, at opvaskemaskinen er tømt og at lejet sengelinned er lagt ved døren før I rejser hjem.

PRISLISTE

Hele uger

(Lavsæson)

7.475 DKK

Sommersæson  

Fra 2/7 – 13/8  

(Fra Søndag til Søndag)

9.950 DKK

Weekender/helligdage

(min. 2 nætter)

2.050 per night

Hverdage

(min. 2 nætter)

1.250 DKK pr. nat

sydystdanmark_logo
camoeno_logo_sh_kongerigets
DarkSKy_MoenNyord
Biosfære_Partner_DK_sort-2