LAND ROVER DRØMME

&

CAMPFIRE STORIES

De fleste af os drømmer om at køre en Land Rover og tage på opdagelse fuld af frihed og på jagt efter eventyr i naturen.

Derfor lancerer vi fra 2021 den ultimative outdoor oplevelse med overnatning på en af vores udvalgte basecamps midt i Danmarks først Dark Sky Park.

Alle sanser tændes ved bålet og det at tilberede maden med medbragte lokale fødevarer, bliver i sig selv en del af rejsen ind i frihedens verden langt væk fra dagligdagen. I gamle dage overleverede man i den blå time sagn, lærdom og eventyr ved bålets skær og i vil opleve at historierne ryger over bålet. Den blå time varsler at natten banker på, med nye drømme om ukendte horisonter .

Har du engang oplevet uendeligheden under den Mønske stjerne himmel, vil du aldrig glemme den. Selv gløderne fra bålet bliver til stjerne skud på den mørke nattehimmel.

 

Ingen andre steder vi kender til, kan du booke en LAND ROVER, fuld af grej klar til oplevelser ud over det sædvanlige. Vi har gjort alt klar og du får tilsendt introduktions video om landroveren og selve tagteltet. I skal bare selv have mad og drikke varer med ..

Book NU få udleveret nøgler til den ultimative eventyr maskine  “LAND ROVEREN”

Land Roveren og tagteltet rummer plads til 2 personer og bilen er pakket med outdoorudstyr og brænde til bålet.

 

 

 

3.000 DKK

PR. OVERNATNING

CAMPFIRE
STORIES


 DET PRAKTISKE

Land Roveren er monteret med tagtelt og pakket med outdoorudstyr til en overnatning i den vilde natur, på et sted, der er helt eksklusivt kun for jer to. Der er plads til to personer i Land Roveren og der er pakket brænde og båludstyr til jer i bilen.
I receptionen får I udleveret nøglen til Land Roveren og et kort, der viser hvor I kan slå lejr.

Derefter skal I på en køretur ad veje, som ikke er åbne for offentligheden.
Små hemmelige veje og ko folde skal passeres før I finder jeres spot på kanten af Møns Klint.
Her slår I lejr, hilser på køerne, laver mad over bål og nyder friheden i noget af Danmarks ypperste natur.

sydystdanmark_logo
camoeno_logo_sh_kongerigets
DarkSKy_MoenNyord
Biosfære_Partner_DK_sort-2