SANDET

Som gæst på Sandet får du alle muligheder for at opleve dét, vi selv elsker, og alt det vores gæster elsker. Blot 500 hundrede meters gang fra en udsøgt sandstrand ligger ”Sandet” i sin egen lille mønske oase, omkranset af marker med græssende kvæg og et ekstraordinært fugleliv ud over Busemarke Mose Sandets store lyse rum er renoveret i moderne stil, men har bevaret huset gamle sjæl og ånd.

Hvis højdepunktet på ferien er at se mælkevejen lyse på himlen og stjernerne blinke, så er Sandet det perfekte feriehus. Her bor man midt i ingenting, med fri udsigt mod den sydlige himmels stjernebilleder, og uden iøjnefaldende og forstyrrende lys fra naboer. Her har man ro til at slukke for ens hurtige verden og gå i ”slow-mode” og bare være til. Der er hurtig kontakt til verden men prøv at lade være …..

FRA

1.600 DKK.

PER OVERNATNING (min. 2 nætter)

OMGIVET AF
NATUR

SENGELINNED

Når I lejer Sandet, kan I vælge selv at medbringe sengelinned, håndklæder og viskestykker, eller I kan leje en samlet pakke for 100 kr. pr. person. 

SLUTRENGØRING

Slutrengøring kan I vælge selv at klare, og der er en tjekliste i huset, I kan følge. I kan også vælge at bestille slutrengøring, når I booker, så skal I bare sørge for, at der er ryddet op, at opvaskemaskinen er tømt, og at lejet sengelinned er lagt ved døren, før I rejser hjem.

PRISLISTE

HELE UGER 

(Lavsæson)

8.000 D.kr.

SOMMERSÆSON  

Fra 2/7 – 20/8

(Kun fredag til fredag)

12.000 DKK

HVERDAG

(Lavsæson)

1.600 D.kr. Pr. nat
(Min. 2 nætter)

WEEKEND

(Lavsæson)

2.900 D.kr. Pr. nat
(Min. 2 nætter)

sydystdanmark_logo
camoeno_logo_sh_kongerigets
DarkSKy_MoenNyord
Biosfære_Partner_DK_sort-2