SNEHVIDES HUS

Lige så betagende Snehvides Hus er på en blæsende, grå efterårsdag, som det er på en varm sommerdag med blå himmel, hviler det lille, gule hus roligt mellem det bakkede landskab og den stille Klinteskov. Snehvides Hus har, som eventyret lyder, plads til syv gæster, og det er derfor et ideelt feriehus for den mindre gruppe eller familie, der vil bo, som vi kalder det, ’centralt i naturen’.

Fra huset er der kort til klinten, Geocenter Møns Klint, Klintholm Havn og Møns Klint Resort, så uanset hvad jeres feriedrømme er, kan I udleve dem her. Flere tidligere feriegæster beretter om, at der i skoven bag Snehvides Hus gemmer sig både kantareller, sort trompetsvamp og spiselig morkel, foruden de vilde brombær, hybenbuske og kirsebærtræer, der findes i hobetal rundt i nærområdet.

FRA

7.250 DKK

PER UGE

HUSET I
SKOVKANTEN

SENGELINNED

Når I lejer Snehvides hus, kan I vælge selv at medbringe sengelinned, håndklæder og viskestykker, eller I kan vælge at bestille sengelinned og håndklæde for 100 kr. pr. person.

SLUTRENGØRING

Slutrengøring kan I vælge selv at klare og der er en tjekliste i huset I bare skal følge. I kan også vælge at bestille slutrengøring når I booker, så skal I bare sørge for at der er ryddet op, at opvaskemaskinen er tømt og at lejet sengelinned er lagt ved døren før I rejser hjem.

PRISLISTE

Hele uger

(Lavsæson)

Fra 7.250 DKK

Sommersæson

From 2/7 – 13/8  

(Kun fra søndag til søndag)

Fra 9.650 DKK

Weekend/helligdage

(min. 2 nætter)

Fra 2.050 DKK pr. nat

Hverdage

(min. 2 nætter)

Fra 1.250 DKK pr. nat.

sydystdanmark_logo
camoeno_logo_sh_kongerigets
DarkSKy_MoenNyord
Biosfære_Partner_DK_sort-2