SØNDERGÅRD

Vores egen interesse og lidenskab for sociale sammenkomster og aktivt ferieliv er kommet til live i feriehuset Søndergård. Landhuset kan rumme flere familier eller grupper, der vil have gode, hjemlige forhold men med rigelig plads. Enhver livsnyder vil føle sig hjemme på Søndergård, hvor oplevelserne er uendelige. Husets store, grønne have er ideel til udendørs aktiviteter, ligesom man kan nyde et brusebad under åben himmel eller leje det udendørs vildmarksbad.

De maritime tilbud er mange, da Klintholm Havn ligger mindre end en kilometer fra huset; Den vidunderlige sandstrand strækker sig, så langt øjet rækker, ligesom det er oplagt at tage på sejltur med kutteren Discovery og opleve klinten fra søsiden. I havnen kan man nyde en middag i en af havnens restauranter eller købe friskfanget fisk fra Østersøen i den lokale fiskehandler.

FRA

13.000 DKK

PER UGE

TÆT PÅ HAVN
OG SANDSTRAND

SENGELINNED

Når I lejer Søndergård, kan I vælge selv at medbringe sengelinned, håndklæder og viskestykker, eller I kan vælge at bestille sengelinned og håndklæde for 100 kr. pr. person.

SLUTRENGØRING

Slutrengøring kan I vælge selv at klare og der er en tjekliste i huset I bare skal følge. I kan også vælge at bestille slutrengøring når I booker, så skal I bare sørge for at der er ryddet op, at opvaskemaskinen er tømt og at lejet sengelinned er lagt ved døren før I rejser hjem.

PRISLISTE

HELE UGER 

(LAV SÆSON)

13.000 DKK

SOMMERSÆSON  

Fra 1/7 – 26/8  

( Fra søndag til søndag )

18.500 DKK

WEEKEND/HELLIGDAGE

(min. 2 nætter)

4.000 DKK per nat

HVERDAGE

(min. 2 nætter)

2.650 DKK per nat

sydystdanmark_logo
camoeno_logo_sh_kongerigets
DarkSKy_MoenNyord
Biosfære_Partner_DK_sort-2