SØNDERGÅRD

Vores egen interesse og lidenskab for sociale sammenkomster og aktivt ferieliv er kommet til live i feriehuset Søndergård. Landhuset kan rumme flere familier eller grupper, der vil have gode, hjemlige forhold men med rigelig plads. Enhver livsnyder vil føle sig hjemme på Søndergård, hvor oplevelserne er uendelige. Husets store, grønne have er ideel til udendørs aktiviteter, ligesom man kan nyde vores udendørs sauna og et brusebad under åben himmel.

De maritime tilbud er mange, da Klintholm Havn ligger mindre end en kilometer fra huset; Den vidunderlige sandstrand strækker sig, så langt øjet rækker, og på sandstranden er der særdeles godt at bade og holde picnic. Det er oplagt at tage på sejltur med kutteren Discovery eller booke kitesurfing eller SUP hos Møn Watersports, og opleve klinten fra havet. I havnen kan man nyde en middag i en af havnens restauranter, den lokale bar Pier to Heaven eller købe friskfanget fisk fra Østersøen af en af de lokale fiskekuttere.

FRA

14.950 DKK

PER UGE

TÆT PÅ HAVN
OG SANDSTRAND

Udendørs sauna
Udendørs sauna
SENGELINNED

Når I lejer Søndergård, kan I vælge selv at medbringe sengelinned, håndklæder og viskestykker, eller I kan vælge at bestille sengelinned og håndklæde for 100 kr. pr. person.

SLUTRENGØRING

Slutrengøring kan I vælge selv at klare, og der er en tjekliste i huset, som I kan følge. I kan også vælge at bestille slutrengøring, når I booker, så skal I bare sørge for, at der er ryddet op, at opvaskemaskinen er tømt, og at lejet sengelinned er lagt ved døren, før I rejser hjem.

PRISLISTE

HELE UGER 

(LAV SÆSON)

14.950 DKK

SOMMERSÆSON  

Fra 2/7 – 13/8  

( Fra søndag til søndag )

21.250 DKK

WEEKEND/HELLIGDAGE

(min. 2 nætter)

4.600 DKK per nat

HVERDAGE

(min. 2 nætter)

3.050 DKK pr. nat

sydystdanmark_logo
camoeno_logo_sh_kongerigets
DarkSKy_MoenNyord
Biosfære_Partner_DK_sort-2