STENGÅRDEN “THE LODGE”

En passion for naturoplevelser og særlige øjeblikke har været med til at skabe feriehuset Stengården. Vi bestræber os efter at give jer rammerne for et ophold, I for altid vil huske og som I, i mange år vil drømme om at få igen. Stengården er det perfekte sted for grupper eller familier, der finder glæde i et aktivt ophold med alle muligheder for værdifyldte oplevelser. På Stengården er der både hestebokse og -folde, så du kan tage din bedste ven med på ferie.

Opholdet her er en oplevelse langt fra det vante feriehus ophold. Placeret midt i Klinteskoven med et stenkast til klinten ligger alle muligheder for gæstens fødder; Mountainbike. Ridning. Vandreture. Stjernekiggeri. Vi lover jer, at I kommer tættere på naturen end nogen andre overnattende på Møns Klint.

FRA

13.250 DKK

PER UGE

VINDEN
I TRÆERNE

VINDEN
I TRÆERNE

STENGÅRDEN

Når I lejer Stengården, kan I vælge selv at medbringe sengelinned, håndklæder og viskestykker, eller I kan vælge at bestille sengelinned og håndklæde for 100 kr. pr. person. Hvis du har lyst til at tage din hest med på ferie, har Stengården 8 hestebokse i stalden, men der er plads til flere på de store græsfolde. Prisen 295.-kr per hest. Du skal selv medbringe wrap og spåner til hesteboksene. På Stengården er der også et udendørs vildmarksbad til 4-6 personer, som koster 500 kr. at leje. Brænde kan købes på Camp Møns Klint. 

SLUTRENGØRING

Slutrengøring kan I vælge selv at klare og der er en tjekliste i huset I bare skal følge. I kan også vælge at bestille slutrengøring når I booker, så skal I bare sørge for at der er ryddet op, at opvaskemaskinen er tømt og at lejet sengelinned er lagt ved døren før I rejser hjem.

PRISLISTE

Hele uger  

(Lavsæson)

13.250 DKK

Sommersæson  

Fra 2/7 – 13/8  

(Fra søndag til søndag)

16.050  DKK

Weekends/holidays

(min. 2 nætter)

3.750 DKK pr. nat

Hverdage 

(min. 2 nætter)

2.150 DKK pr. nat

sydystdanmark_logo
camoeno_logo_sh_kongerigets
DarkSKy_MoenNyord
Biosfære_Partner_DK_sort-2