KAJAK

Havet er en legeplads for de eventyrlystne. At ro kajak under klinteryggen er en livsbekræftende oplevelse; Her når man både at føle sig lille, en smule overrumplet, men så også stærk og uovervindelig. Det er en oplevelse, der sætter alting i perspektiv.

 

Hvis du har mod på at begive dig ud på åbent hav, uanset om det er i høj sol og sommervarme eller en fuldmåne tur, hvor stjernerne spejler sig i havets overflade, så er kajak måske noget for dig. Når kajakken er blevet sat i havet ved Busene Have, er der kort at ro til klinten. Her kan du opleve det rige fugleliv med bl.a. fiskeørn, havørn og de ynglende vandrefalke langs klinten. Du kan tage en madpakke med, ro i land og nyde den på stranden ved den hvide klint. Hvis du er heldig, kan du møde en af havets nysgerrige sæler på din tur, som stikker hovedet over vandet for at hilse på dig. Uanset om du er erfaren eller nybegynder, er det en skøn kombination af aktiv ferie, natur og godt selskab.

 

Vores kajak guide Tina Noregren kan kontaktes på mail naturenkalder@gmail.com, hvis I ønsker en guidet kajaktur. Vi anbefaler at tjekke vejrforholdene inden, man begiver sig ud på havet, samt bære en sikker redningsvest og ikke ro alene.

Møns Klint Country houses
Klintevej 544
4791 Borre
+45 55 81 20 25
info@campmoensklint.dk

We bring you back to nature at Camp Møns Klint in Denmark
We bring you back to nature at Camp Møns Klint in Denmark

SURROUNDED
BY BEAUTY

sydystdanmark_logo
camoeno_logo_sh_kongerigets
DarkSKy_MoenNyord
Biosfære_Partner_DK_sort-2