EN VARM VELKOMST

Vi glæder os til at byde jer velkommen til et ophold i et af Klintholm Gods´ sommerhuse. Vi tror på, at en grundfilosofi og værtsskabsrolle med frirum og autentiske øjeblikke er med til at skabe et perfekt ferieophold, og vi glæder os til at invitere jer inden for i et af godset mange landhuse. Husene emmer af historier og fortællinger, og de er alle skabt i fin balance med naturen. Her finder I måske jeres livs bedste ferieoplevelser. De både naturlige, rå og rolige omgivelser vil hive dig ned på jorden igen og tilbage til den ægte, danske natur; væk fra den hektiske og travle hverdag derhjemme.

”We are…” er, sammen med Klintholm Gods, holdet bag Møns Klint Sommerhuse. Det er et hold, der brænder for outdoor-livet, som også besidder en passion, erfaring, kunnen og ikke mindst lyst til at formidle områdets mange tilbud og samtidigt have det sjovt. Det er her vores hold-ånd og idéen til ”We are…” blev født – en hel ny måde at udføre værtsskab på, hvor vi samarbejder og inviterer gæsten ind i vores egen verden. Vi er et hold bestående af unikke og forskellige personligheder, der til sammen ønsker at gøre en forskel, og ikke mindst gøre dine feriedrømme til virkelighed.

OLE ESKLING

Resort Manager og tidligere professionel sejler, skiinstruktør, destinationschef m.m.

Idag er det heste og jagtridning der er hans store passion.

Ole er opvokset på kanten af klinten og har altid mixet Møns Klints natur med eventyr. Han kender alle ruterne i skoven både til hest, MTB eller til fods

Det gælder også på  havet, hvor han bruger meget af sin fritid i sin båd ude foran klinten.

SASCHA BENDIX

Sascha er bosat på Møns Klint med sin familie og bruger dagligt klinten som sin legeplads. Sascha er interesseret i og har arbejdet meget med geologi, fossiler, fiskeri, trailløb, mountainbike, og outdoor-livet er blevet en livsstil for hende.

Hos Sascha er naturen drivkraften.

Som tidligere naturguide kan hun bestemme de fleste fossiler fra klinten og giver gerne gode råd, uanset om det drejer sig om MTB-ture, vandreruter eller fossiljagt langs klinten.

møns klint cykel i naturen
bænk på møns klint
solopgang over møns klint

PURSUIT
OF MAGIC

EXPERIENCE MØNS KLINT

sydystdanmark_logo
camoeno_logo_sh_kongerigets
DarkSKy_MoenNyord
Biosfære_Partner_DK_sort-2