DARK SKY

 

Placeret midt i Danmarks eneste Dark Sky Park kan du opleve den mørkeste nat, og de mange tusinde stjerner danse funklende over himlen. Her har du tid og ro til fordybelse: Til at tyde de mange stjernetegn på himlen, se Mælkevejen bugte sig og høre natuglen kalde fra Klinteskovens højeste træer.

 

I de sidste mange århundreder har mennesket været dybt fascineret af stjernehimlen, og vi deler den samme fascination. På Østmøn er lysforureningen så minimal, at man hele året rundt kan opleve en af de smukkeste stjernehimler i Danmark – lige over campingpladsen. Det er et eventyr i sig selv at vente på, når mørket falder over os, og stjernerne langsomt vågner op.

 

Den bedste oplevelse af stjernehimlen får du, hvis du befinder dig et helt mørkt sted uden former for lys. Mælkevejen har sit højdepunkt afhængig af årstiderne. Om sommeren har vi smukke lyse nætter, men det betyder også, at man skal holde sig vågen til længere ud på natten. I vintermånederne kan man tidligt på aftenen opleve de mange lysende stjerner.

Møns Klint Country houses
Klintevej 544
4791 Borre
+45 55 81 20 25
info@campmoensklint.dk

We bring you back to nature at Camp Møns Klint in Denmark
We bring you back to nature at Camp Møns Klint in Denmark

SOM ET TÆPPE
AF STJERNER

sydystdanmark_logo
camoeno_logo_sh_kongerigets
DarkSKy_MoenNyord
Biosfære_Partner_DK_sort-2