GODSFORVALTER LEJLIGHEDEN

Godsforvalterboligen lever op til alle drømme om et godsophold i rustikke, romantiske rammer. Her ved den smukke, hundrede år gamle gårdsplads på Klintholm Gods, gemmer boligen sig mellem de gamle godsbygninger. Boligens gæster kan nyde morgenkaffen eller aftensmaden på deres private, udendørs terrasse med udsigt over godsets grønne have. Her bliver stilhed værdsat, og den brydes ofte kun af de kvidrende fugle i godshaven. Boligen er et vidunderligt tilflugtssted,

ikke blot i sommerens varme, men også om efteråret og vinteren. Her er ikke langt til Mandemarke Bakker, hvor mange timers sneboldkamp og kælkning i vintermånederne kan fordrives, eller Camp Møns Klint, hvor man i løbet af sommeren kan nyde den opvarmede swimmingpool eller minigolfbanens mange huller. Med så mange smukke, usædvanlige og underholdende steder i gåafstand fra godset er her rigeligt at tage sig til. På Godsforvalteren er der også folde og 3 hestebokse, hvis du vil have din egen hest med på ferie og opleve Klinteskoven fra hesteryg.

FRA

5.800 kr.

PER UGE

MED UDSIGT
TIL GODSPARKEN

SENGELINNED

Når I lejer Godsforvalter lejligheden, kan I vælge selv at medbringe sengelinned, håndklæder og viskestykker, eller I kan vælge at bestille sengelinned og håndklæde for 100 kr. pr. person.

SLUTRENGØRING

Slutrengøring kan I vælge selv at klare og der er en tjekliste i huset I bare skal følge. I kan også vælge at bestille slutrengøring når I booker, så skal I bare sørge for at der er ryddet op, at opvaskemaskinen er tømt og at lejet sengelinned er lagt ved døren før I rejser hjem.

PRISLISTE

Hele uger

(Lavsæson)

5.800 kr.

Sommersæson  

From 1/7 – 26/8  

(Fra lørdag til lørdag)

7.700 Kr.

Weekender/helligdage

(min. 2 nætter)

1.650 kr. pr. overnatning

Hverdage

(min. 2 nætter)

995 kr. pr. overnatning

sydystdanmark_logo
camoeno_logo_sh_kongerigets
DarkSKy_MoenNyord
Biosfære_Partner_DK_sort-2