HUNDEVÆNGSGÅRDENUDSIGTEN

Som gæst på Hundevængsgården får du alle muligheder for at opleve dét, vi selv elsker, og alt det vores gæster elsker. Blot et par hundrede meters gang fra klinten ligger Hundevængsgården i sin egen lille nordiske oase, omkranset af marker med græssende kvæg og vilde orkidéer. Hundevængsgårdens store lyse rum er renoveret i moderne stil, dog med møbler, der er ældre end huset selv.

Hvis højdepunktet på ferien er at se mælkevejen lyse på himlen og stjernerne blinke, så er Udsigten det perfekte feriehus. Her bor man midt i ingenting, uden træer til at skygge for stjernebillederne, og uden iøjnefaldende og forstyrrende lys fra naboer. Her har man, som navnet fortæller; Perfekt udsigt.

FRA

12.050 DKK

PER UGE

MED UDSIGT
TIL HAVET

SENGELINNED

Når I lejer Hundevængsgaarden, kan I vælge selv at medbringe sengelinned, håndklæder og viskestykker, eller I kan vælge at bestille sengelinned og håndklæde for 100 kr. pr. person.

SLUTRENGØRING

Slutrengøring kan I vælge selv at klare og der er en tjekliste i huset I bare skal følge. I kan også vælge at bestille slutrengøring når I booker, så skal I bare sørge for at der er ryddet op, at opvaskemaskinen er tømt og at lejet sengelinned er lagt ved døren før I rejser hjem.

 PRISLISTE

Hele uger

(Lavsæson)

Fra 12.050 DKK

Sommersæson

Fra 2/7 – 13/8  

(Kun søndag til søndag)

16.150 DKK

Weekender/helligdage

(min. 2 nætter)

Fra 3.750 DKK per nat

Hverdage

(min. 2 nætter)

Fra 2.050 DKK per nat

sydystdanmark_logo
camoeno_logo_sh_kongerigets
DarkSKy_MoenNyord
Biosfære_Partner_DK_sort-2