FYRHYTTEN

Et ophold i Fyrhytten er præcis som at lade batterierne op. Her er der aldrig helt ro – Havets bølger, der banker mod de store sten på stranden, og mågernes skrig i luften over det lille hus vil altid være din baggrundsmusik. Undtagen om natten, hvor kun havets brusen kan høres, himlens blinkende stjerner og lyset fra den roterende lampe i nabofyret kan ses; Alligevel kan man ikke finde mere ro end lige her.

Ro til forkælelse, fordybelse og refleksion. Her går tiden altid lidt langsommere, om end ikke den står helt stille. Det udendørs badekar og brusebad er den største tidsrøver, men hytten i sig selv er som en åben historiebog – Nærmest som et lille museum på kanten af klinten, hvor den sceniske bolig, maritime historie og duften af Østersøens salte hav giver Fyrhytten sjæl men også tidsløs kvalitet.

FRA

7.500 kr.

PER UGE

SURROUNDED
BY THE SEA

LUKSUSPAKKE

Når I lejer Observationshytten, er sengelinned, håndklæder, badekåber og en flaske mousserende vin inklusiv i opholdet.

SLUTRENGØRING

Slutrengøring kan I vælge selv at klare og der er en tjekliste i huset I bare skal følge. I kan også vælge at bestille slutrengøring når I booker, så skal I bare sørge for at der er ryddet op, at opvaskemaskinen er tømt og at lejet sengelinned er lagt ved døren før I rejser hjem.

PRISLISTE

Hele uger

(uden for højsæson)

7.500 kr.

Sommersæson  

From 1/7 – 26/8  

(Kun hele uger, lørdag til lørdag)

7.500 Kr.

Weekender

(min. 2 nætter)

1.500 kr. pr. overnatning.

Hverdage

(min. 2 nætter)

1.500 kr. pr. nat.

sydystdanmark_logo
camoeno_logo_sh_kongerigets
DarkSKy_MoenNyord
Biosfære_Partner_DK_sort-2