FYRHYTTEN

Åben fra 31.3 til 31.10 

Et ophold i Fyrhytten er præcis som at lade batterierne op. Her er der aldrig helt ro – Havets bølger, der banker mod de store sten på stranden, og mågernes skrig i luften over det lille hus vil altid være din baggrundsmusik. Undtagen om natten, hvor kun havets brusen kan høres, himlens blinkende stjerner og lyset fra den roterende lampe i nabofyret kan ses; Alligevel kan man ikke finde mere ro end lige her.

Ro til forkælelse, fordybelse og refleksion. Her går tiden altid lidt langsommere, om end ikke den står helt stille. Det udendørs badekar og brusebad er den største tidsrøver, men hytten i sig selv er som en åben historiebog – Nærmest som et lille museum på kanten af klinten, hvor den sceniske bolig, maritime historie og duften af Østersøens salte hav giver Fyrhytten sjæl men også tidsløs kvalitet.

Book trygt hos os
Hvis I skulle være uheldige at blive ramt af Covid-19 op til jeres ophold, rykker vi bare opholdet til når I er raske igen, uden ekstra beregning. (Der tages forbehold for prisændring hvis man rykker til en dyrere periode.)

FRA

8.500 DKK

PER UGE
fyrhytten badekar
fyrhytten seng under stjernehimmel
udsigt fra fyrhytten

SURROUNDED
BY THE SEA

LUKSUSPAKKE

Når I lejer Fyrhytten, er sengelinned, håndklæder, badekåber og en Russisk Champagne inklusiv i opholdet. I huset finder i et lille køkken og toilet, og der er udendørs badekar og bruser. 

SLUTRENGØRING

Slutrengøring er med i prisen (fra sæson 2021) 

PRISLISTE

Hele uger

(uden for højsæson)

8.500 DKK

Sommersæson  

From 1/7 – 12/8  

(Kun hele uger, lørdag til lørdag)

9.750 DKK

Weekender

(min. 2 nætter) 

2.300 DKK pr. nat

Hverdage

(min. 2 nætter)

2.300 DKK pr. nat.

sydystdanmark_logo
camoeno_logo_sh_kongerigets
DarkSKy_MoenNyord
Biosfære_Partner_DK_sort-2