FYRHYTTEN

Light My Fire 

Dette sted bringer dig på broen af et skib der ikke bevæger sig. Du kommer ikke tættere på havet – på land.. Velkommen ombord – Havets bølger, der banker mod de store sten på stranden, og mågernes skrig i luften over det lille hus vil altid være din baggrundsmusik. Undtagen om natten, hvor kun havets brusen kan høres, himlens blinkende stjerner og lyset fra den roterende lampe i nabofyret kan ses; Alligevel kan man ikke finde mere ro end lige her.

Ro til forkælelse, fordybelse og refleksion. Her går tiden altid lidt langsommere, om end ikke den står helt stille. Det udendørs badekar og brusebad er den største tidsrøver, men hytten i sig selv er som en åben historiebog – Nærmest som et lille museum på kanten af klinten, hvor den sceniske bolig, maritime historie og duften af Østersøens salte hav giver Fyrhytten sjæl men også tidsløs kvalitet.

“Den lysende rand derude i horisonten, hvor himmel og hav mødes, optager mig, horisonten er en grænse der gir’ sig. Det begrænsede forudsætter det grænseløse, alt det som jeg ikke kan se eller forestille mig, men som jeg må forudsætte og tro.” 

 

“Stjernerne lyser på himlen.”

FRA

8.500 DKK

PER UGE
fyrhytten badekar
fyrhytten seng under stjernehimmel
udsigt fra fyrhytten

SURROUNDED
BY THE SEA

LUKSUSPAKKE

Når I lejer Fyrhytten, er sengelinned, håndklæder, badekåber og en flaske bobler inklusiv i opholdet. I huset finder i et lille køkken og toilet, og der er udendørs badekar og bruser. 

SLUTRENGØRING

Slutrengøring er med i prisen 

PRISLISTE

Hele uger

(uden for højsæson)

8.500 DKK

Sommersæson  

From 1/7 – 12/8  

(Kun hele uger, lørdag til lørdag)

9.750 DKK

Weekender

(min. 2 nætter) 

2.300 DKK pr. nat

Hverdage

(min. 2 nætter)

2.300 DKK pr. nat.

sydystdanmark_logo
camoeno_logo_sh_kongerigets
DarkSKy_MoenNyord
Biosfære_Partner_DK_sort-2